Wat biedt INDUSTRY

popcorn_groot
In de supervette nieuwe service bioscoop – gelegen aan de Noordkade (Oud CHV terrein) – ervaar je de ultieme filmbeleving dankzij de schitterende, historische ambiance en allerbeste film- en geluidstechniek.

Vier riante bioscoopzalen bieden plaats aan zo’n 500 filmliefhebbers en zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, waaronder 3D beeldtechnologie en Dolby Surround geluid 7.1.
Alle zalen bieden de mogelijkheid om service aan je stoel te ontvangen. Zo wordt film kijken – met een lekker hapje en drankje – een super relaxed middagje of avondje uit tegen super betaalbare prijzen*!

Ook de ontvangstruimte met dikke loungehoeken en originele, historische industriële elementen uit de voormalige mengvoederfabriek is al een beleving op zich. Check it out! De kassabalie annex bar toont als een zojuist gelande UFO en is een echte “eyecatcher”.
Voorafgaand en/of na de voorstellingen kan je hier nog lekker even genieten van een lekker drankje of hapje. In de nabije toekomst zullen hier nog meer eetgelegenheden worden ontwikkeld. Daarover binnenkort meer… Voor de jongsten is er een leuke kinderhoek.